Soluții centralizate de purificare a aerului

Sistemul MESP de Purificare a Aerului
Un singur filtru pentru totdeauna Sistem purificare fără emitere de ozon

Filtre CTA F8 Filtre Fan Coil F8

Tehnologia MESP poate dezactiva virușii, și bacteriile.
Bacteriile și microorganismele care se atașează pe microparticule pot fi colectate și ucise într-un câmp electric puternic, care poate asigura îndepărtarea eficientă a PM2.5, a virușilor și bacteriilor.
Poate fi adaptat la îmbunătățirea calitate aer atât în spațiile rezidențiale, cât și al celor comerciale sau industriale.

Eliminați peste 95% PM și 99% agenți patogeni cu filtre lavabile

Poza de ansamblu a solutiilor de purificare a aerului MESP

Ucide virusurile și bacteriile

MESP® poate ucide eficient 99,99% dintre viruși și 99,96% dintre bacterii cu câmpul său electric puternic.

Eficiență ridicată

Spre deosebire de filtrele tradiționale, căderea de presiune este foarte scăzută cu filtrele MESP (50 Pa), generand astfel o economie semnificativa la consumul de energie electrica.

Filtru lavabil

Filtrul unic din nano PP este lavabil și proiectat pentru o durată de viață de peste 10 ani. Costurile operationale totale cu funcționarea acestor filtre este mult mai mic decât produsele în cazul filtrelor tradiționale de tip sac.

MESP ™ Micro-electrostatic Precipitator

Tehnologia MESP* Purificare a aerului Filtre CTA F8 – prezintă în contextul actual, soluția optimă menită să ajute afacerile pe de o parte prin protejarea angajaților și asociaților, dar mai ales să economisească resurse financiare consistente prin reducerea cheltuielilor cu schimbul filtrelor din sistemele de ventilație, și a consumului de energie electrică, datorată rezistenței scăzute opusă trecerii aerului prin sistemul de filtrare (doar 50 Pa).
Super-tehnologie de purificare a aerului de nouă generație. Poate îndepărta eficient particulele din aer, cum ar fi PM2.5, diverse ciupercile, praful, polenul, funinginele, și dezactivează in câmpul electrostatic virușii și bacteriile.
Tehnologia MESP este o actualizare ala ESP (Precipitator electrostatic). Comparativ cu ESP, MESP are o eficiență în purificare net suprioară și de asemenea rezolvă problema generării de ozon, arc și scânteie.
Purificare a aerului Filtre CTA F8 – Filtrul de colectare a particulelor este un dielectric inovator cu un câmp electric intens. Acesta descrie mecanismul prin care filtrul MESP este capabil să îndepărteze chiar și cele mai mici particule fără utilizarea unei matrice de fibre cu cădere de presiune ridicată. Particulelor aeriene li se administrează mai întâi o încărcare electrică (ionizare negativă), apoi sunt trecute într-un fagure cu flauturi polimerice cu diametru de 2-4 mm. Între rândurile de flauturi sunt încorporate foi subțiri de electrod, care generează câmpuri electrice intense. Materialul flutei polimerice este dielectric, ceea ce împiedică curentul să se scurgă între electrozi, dar nu inhibă crearea unui câmp intens în flute. Particulele încărcate sunt atrase de pereții flautelor, acolo unde rămân lipite.

Curba caracteristică unică de volt-ampere a tehnologiei MESP AirQuality permite curentului să devină foarte mic în timp ce tensiunea crește din nou. Prin urmare, tensiunea înaltă și curentul scăzut nu prezintă risc de electrocutare și nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la emiterea de ozon. Tehnologia unică de acoperire cu izolație nano PP a microelectricității statice poate evita în mod eficient pericolele potențiale de deteriorare a electrodului și șoc electric, care sunt punctele slabe ale produselor tradiționale ESP.
Filtrul unic fabricat cu nano PP este lavabil și durata sa totală de viață ar putea depăși 10 ani cu o atenuare mică a efectului. Costul total de funcționare ar trebui să fie mult mai mic decât în cazul filtrelor tradiționale.

Cum ucide MESP virușii din aer?

Faza 1. Câmpul electrostatic de înaltă tensiune ucide microorganismele dăunătoare

Când bacteriile și virușii trec prin filtrul micro-electrostatic, datorită efectului electrostatic de înaltă tensiune de până la zece mii de volți, cu diferența mică de potențial dintre bacterii și viruși de la exterior la interior, tensiunea înaltă va distruge instantaneu peretele celular al bacteriilor și învelișul proteic al virușilor, astfel inactivat, ucis instantaneu.

Faza 2. Dacă virusul este adsorbit pe filtrul electrostatic și va fi continuu inactivat

În modulul de sterilizare MESP, materialul dielectric formează un microcanal gol în fagure, iar dielectricul înfășoară foaia de electrod pentru a forma un câmp electric puternic în canal. Acesta exercită o atracție uriașă către bioaerosolul încărcat care se mișcă în aer, generând în același timp doar o rezistență minimă la fluxul de aer. Poate absorbi aproape 100% din aerosoli biologici, PM2.5 și alte particule. Când virusul își pierde celula gazdă, acesta va dispărea în mod natural după ce va fi continuu adsorbit de un câmp electric puternic. În plus, întrucât virușii și bacteriile continuă să fie sub acțiunea câmpurilor electrice de înaltă tensiune, ele se vor carboniza treptat până vor fi eliminate.

Vezi mai jos diagrama principiului de funcționare a MESP

Faza 1

MESP utilizează tehnologia de ionizare negativă pentru a genera coroană și a elibera ioni negativi printr-o tensiune de -10,2KV. Ionii negativi se ciocnesc cu moleculele de aer pentru a genera mai mulți ioni negativi și formează un efect de avalanșă.

Faza 2

După ce s-au îndepărtat de zona coroanei, ionii negativi vor fi atrași de aerul înconjurător, astfel încât moleculele de gaz vor fi încărcate negativ și se vor deplasa spre placa pozitivă MESP sub acțiunea unui câmp electric puternic.

Faza 3

Particulele fine vor împiedica zborul moleculelor de aer încărcate negativ și le vor lipi împreună. Acestea continuă să absoarbă moleculele încărcate negativ până când sunt saturate. Microparticulele poartă astfel suficientă sarcină negativă.

Faza 4

Particulele fine încărcate negativ se deplasează pe placa pozitivă sub acțiunea câmpului electric matricial dens MESP și sunt ferm atrase de aceasta.

Contactează-ne pentru consultanță și ofertare

Leave this field blank