Despre

NANOVATOR

este dedicat furnizării de soluții inovatoare la cel mai înaltl NIVEL, pentru îmbunătățirea calitate aer.

Suntem distribuitorul unic pentru România

a produselor TEQOYA, KAITERRA, AIRQUALITY. Propunem soluții pentru top 10 purificatoare de aer, și probabil cei mai buni senzori calitate aer. Suntem deschiși la colaborarea cu specialiști, ce pot activa ca dealeri ai soluțiilor noastre.

Produsele sunt destinate

Produsele sunt destinate zonei de purificare, sterilizare si monitorizare a calității aerului, având soluții destinate atât sectorului rezidențial cât și celui comercial sau industrial.

produce cele mai eficiente purificatoare aer, acest ionizator aer este destinat sectorului rezidențial sau micilor afaceri ori birouri individuale.

DETALII

produce sisteme de monitorizare a calității aerului în incinte, prezentând gama Laser Egg probabil cel mai bun senzor calitate aer destinat zonei rezidențiale, iar gama Sensedge și Kaiterra Square pentru zona comercială și industrială.

DETALII

produce purificatoare aer sub forma sistemelor de purificare/sterilizare a aerului la nivel centralizat, prin tehnologie Micro-Electrostatică, destinat în special sectorului comercial și industrial cu sisteme de ventilație centralizată.

DETALII

Despre noi

Credem într-un serviciu excepțional pentru clienții noștri și suntem hotărâți să depășim orice bariere pentru a le satisface nevoia de a respira un aer pur.

Conform OMS, 7 milioane de oameni mor anual datorită expunerii la medii poluate. Indiferent că sunt casele, mijloacele de transport sau locurile lor de muncă.

De la smog-ul ce plutește peste orașe, până la aerul din interiorul casei, poluarea aerului reprezintă o amenințare majoră pentru sănătate și climă. Efectele combinate ale poluării mediului ambiant (exterior) și a gospodăriilor cauzează anual aproximativ șapte milioane de decese premature. În mare parte din cauza accidentelor vascular cerebrale, a bolilor de inimă sau pulmonar obstructive cronice, ori cancer pulmonar și infecții respiratorii acute.

Plecând de la acest trist adevăr, au rezultat misiunea și viziunea noastră.

Viziunea noastră

Trăim în clădiri sănătoase în care să respirăm aer curat, indiferent că suntem în mijlocul pădurii sau în centrul celui mai poluat centru urban.

Misiunea noastră

Noi ajutăm oamenii cu soluții menite să le dea acces la aer de calitate în casele, autoturismele sau birourile lor. Actionăm înaintea guvernelor care eșuează în atingerea fiecărui prag de depoluare propus. Trăim cu speranța că statele lumii vor rezolva problema, iar soluțiile noastre nu va mai fi necesare.