Amplasarea corectă a purificatorului

Achiziția unui purificator de aer este mereu o idee bună. Purificatoarele Teqoya curata aerul pe care il respiri, eliminand toate particulele, agenții patogeni și toxinele care pot afecta sănătatea și productivitatea ta. Am scris despre beneficiile purificatoarelor pentru sănătatea umană în unul dintre articolele precedente (îl poți citi aici). În acest articol analizăm un aspect vital în procesul de exploatare a purificatoarelor de aer – amplasarea lor în cadrul locuinței. Deși nu pare ceva complicat la prima vedere, totuși foarte mulți utilizatori  își amplasează incorect produsul achiziționat. În consecință, purificatorul nu își atinge nivelul maxim de eficiență. Mai jos găsești câteva sfaturi care te vor ajuta să valorifici întregul potențial pe care îl are purificatorul tău.

Dimensiunea Incaperii

Ține cont de dimensiunea încăperii în care planifici să instalezi purificatorul. Purificatoarele se diferențiază prin capacitatea de purificare. În cazul în care încăperea este mică (până la 30 m2), cel mai curând, va fi suficient să amplasezi un singur purificator. Teqoya 200 de la Nanovator spre exemplu, se potrivește perfect pentru spații de până la 30 m2 și poate fi amplasat exact acolo, unde îți este comod. 

Ai o încăpere mai mare de 30 m2? Ar fi bine să instalezi un purificator cu o capacitate mai mare. Astfel, dacă ai un spațiu cu o suprafață de până la 50 m2, ți s-ar potrivi ideal Teqoya 450. Cu o capacitate mai mare de purificare, Teqoya 450 purifică aerul în încăperi medii și mari, se descurcă foarte bine în livinguri și în alte spații în care petreci o mare parte din timpul tău. 

Cât mai aproape de sursă. Este recomandat să amplasezi purificatorul cât mai aproape de sursa poluării. Ai un vecin care are obiceiul de a-și aprinde o țigară înainte de somn, iar fumul de țigară pătrunde în locuința ta prin fereastra deschisă? Amplasează purificatorul pe pervaz. Fumul de țigară va fi eliminat înainte de a pătrunde în locuința ta. Exact în acest mod poți proceda cu orice sursă de poluare care afectează calitatea aerului din locuința ta. Purificatoarele Teqoya curata aerul si au capacitatea de a ajuta in aceasta directie, reprentand o solutie foarte eficienta pe termen lung datorita costurilor qvasi-inexistente cu mentenanta sau consumabilele.

Amplasarea purificatorului

Purificatorele Teqoya curata aerul
Teqoya 450 spre exemplu, se potrivește perfect pentru spații de până la 30 m2 și poate fi amplasat exact acolo, unde îți este comod

Podea, raft sau perete? Reieșind din capacitatea mare pe care o au, unele purificatoare pot fi amplasate doar pe podea. Purificatoarele mai mici, în dependență de model pot fi amplasate pe tumbă, raft sau perete. Astfel, dacă modelul purificatorului îți permite acest lucru, îl poți instala exact acolo, unde îți este mai comod!

Și încă câteva sfaturi express referitor la amplasarea purificatorului tău:

Asigură-te că purificatorul de aer poate respira. Oferă-i o distanță de cel puțin 30 cm de la alte obiecte, pereți, etc
Nu amplasa purificatorul în colțuri, sub rafturi sau în spatele mobilierului.
Cumpărați întotdeauna un purificator de aer care are o suprafață de acoperire mai mare decât zona pe care intenționați să o utilizați.
Amplasează purificatorul cât mai departe de electronice. Uneori, purificatorul poate intra în conflict cu alte aparate electronice. Acest lucru poate determina funcționarea incorectă a purificatorului.

Aplicând aceste sfaturi, cel mai curând, vei reuși să alegi un loc optim pentru purificatorul tău. Nu uita să iei în considerație și specificațiile stilului tău de viață. Astfel, vei obține formula perfectă care va garanta o prospețime absolută a aerului din locuința ta! 

Lasă un comentariu