Protejează-ți familia și obține un aer sănătos în casa ta

Sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/rela-ie-legatura-senzualitate-senzual-3755621/

Sănătatea noastră și a familiei primează întotdeauna și, de aceea, avem grijă la ceea ce mâncăm, luăm suplimente alimentare pentru creșterea aportului de vitamine și minerale din organism, avem grijă să fim curați și spălați. Însă, de multe ori, omitem un lucru de bază ce ne poate afecta sănătatea pe termen lung: calitatea aerului pe care îl respirăm. Obiectele de la interior sunt adevărate surse de praf ce dezvoltă alergii și sensibilități respiratorii, produsele chimice folosite la curățarea casei și spălarea hainelor conțin substanțe chimice și toxine pe care le inhalăm în fiecare clipă.

Deși le utilizăm în mod frecvent, substanțele din casă sunt dăunătoare deoarece multe au în compoziția sa combinații cu adevărat periculoase. Chiar șamponul, gelul de duș, insecticidele, vopseaua de pe pereți și nu numai sunt îmbibate cu soluții chimice ce ne afectează sănătatea pe termen lung. Cum în ultima perioadă a crescut timpul pe care îl petrecem la interior, este momentul să luăm măsuri pentru a putea respira un aer curat. Până la urmă, acest lucru ar trebui să fie oricum prioritatea noastră.

Cum să purifici aerul la interior

1. Igienizează casa. Curățarea locuinței prezintă primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a îmbunătăți stilul de viață. Prin aspirarea constantă a covoarelor, a saltelelor și textilelor din casă se reduce numărul acarienilor responsabili pentru anumite alergii. Deși dispariția acestora în totalitate este o misiune imposibilă, prin înlăturarea periodică a cantității de praf de pe mobilier și textile se reduce substanțial numărul acestora.

2. Folosește detergenți cât mai naturali. Ok, nu este cu puțină poate în momentul de față să renunți în totalitate la produsele de curățare pe care le folosești în mod normal, însă înlocuiește-le ori de câte ori ai ocazia cu detergenți făcuți în casă. Spre exemplu, baia și bucătăria pot fi curățate și cu un amestec de bicarbonat de sodiu, oțet, zeama de la lămâie și apă.

3. Reduumiditatea. Deși nu o simțim întotdeauna, umiditatea la interior poate cauza adevărate probleme respiratorii, mai ales în rândul celor mici. De asemenea, apariția mucegaiului și a anumitor ciuperci este favorizată de un mediu umed. Folosește un dezumidificator. Vezi fi uimit câtă apă va colecta zilnic în recipientul său.

4. Ventilează corect încăperile. Aerisirea casei este obligatorie. Zilnic, dar mai ales după ce ai făcut curat în casă și ai folosit produse de curățenie chimice. Printr-o ventilare corectă permiți aerului de la exterior să pătrundă în casă, să usuce pereții dacă umezeala este ridicată și să respiri un aer mult îmbunătățit.

5. Folosește un purificator de aer.Știm, piața abundă în modele care de care mai promițătoare, cu funcții complexe însă și prețurile pot fi pe măsură. Cel mai indicat este să alegi un purificator de aer Teqoya ce nu are nevoie de o mentenanță care te va costa în timp și care nu are nici filtre pe care trebuie să le schimbi ocazional. Purificatoarele de aer Teqoya au la bază generarea ionilor negativi, cu plasmă supra-limitată. Astfel, nu există emisii de ozon.

6. Folosește plante de interior. Nu numai că arată spectaculos și aduc un strop de verdeață în decorul casei, dar anumite plante în ghiveci ajută la purificarea aerului. În general, acestea nu necesită o îngrijire deosebită, tot ce trebuie să faci este să le uzi ocazional, în funcție de necesitățile fiecăreia.

Avantajele unui purificator de aer Teqoya

Spre deosebire de alte tipuri de purificatoare de aer, cele de la Teqoya nu au filtre, lucru care se traduce simplu printr-o eficiență ridicată, fără mentenanță, fără consumabile de schimbat sau curățat.

Costul este un alt element important care cântărește mult în decizia de cumpărare. Singurul cost pe care îl ai la un astfel de purificator este cel inițial.

Aerul bogat în ioni negativi este benefic pentru sănătatea oamenilor, iar la baza tehnologiei purificatoarelor Teqoya stau exact acești ioni negativi, identici cu cei ce se formează în natură.

Sunt purificatoare complet silențioase, astfel că pot fi folosite în permanență, chiar și pe durata somnului, în dormitor.

Au o garanție de 10 ani, timp în care nu ai nevoie de mentenanță sau curățare.

2 comentarii la „Protejează-ți familia și obține un aer sănătos în casa ta”

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: