Respiră adânc! Avem soluții pentru aerul respirat în casele noastre.

Actuala pandemie COVID-19 a adus o pierdere dramatică de vieții umane la nivel mondial și prezintă o provocare fără precedent pentru sănătatea publică. De asemenea, are un impact uriaș asupra modului în care funcționează astăzi însăși societatea umană, toate paradigmele de gândire și acționare în majoritatea domeniilor vor fi probabil diferite față de ceea ce știam până al acest moment. Pandemia încă nu s-a încheiat cazurile au început să crească din nou, iar pandemia va avea mai mult ca sigur un impact pe termen lung. Perturbarea economică și socială cauzată de pandemie este devastatoare per total devastatoare, chiar dacă unele domenii au afișat creșteri.

Virusul care provoacă Covid-19 se răspândește în principal prin aerosoli care sunt transmiși atunci când o persoană infectată vorbește, tușește, strănută sau respiră, și sunt inhalați de o altă persoană. Partea proastă este că acești aerosoli rămân în aer minute sau ore în șir chiar dacă persoana infectată nu mai este prezentă.

Purificatoare aer inteligente au capacitatea de sterilizare a aerului și captează aceste bacterii și viruși. Când eliminați cauza bolilor aeropurtate, dumneavoastră și familia dvs. sunteți protejați împotriva lor. Purificatoarele de aer sunt obligatorii dacă locuiți cu persoane în vârstă sau copii. Utilizarea purificatoarelor de aer poate reduce virușii și germenii din aer în casa dvs. și în alte spații interioare.

Există alte motive valabile pentru care îmbunătățirea calității aerului prin utilizarea echipamentelor de purificare a aerului de ultimă generație este crucială, cum ar fi actuala problemă globală a poluării. România deja a încălcat tratatul și legislația UE privind calitatea aerului. De fapt, Curtea de Justiție a Uniunii Europene a găsit-o vinovată în mai 2020, pentru că nu a reușit să reducă poluarea aerului în București, iar populația este expusă uneori la niveluri ridicate și nesănătoase de poluanți atmosferici. Chiar și ecosistemele sensibile sunt deteriorate de poluarea aerului care rezultă din diverse surse, cum ar fi drumurile care sunt aglomerate de autovehicule, avioane, nave, centrale electrice, petrol rafinării, instalații industriale …

Cea mai gravă situație din UE s-ar înregistra în România, unde fiecare al cincilea deces ar putea fi pus pe seama factorilor de mediu, conform DW.com, citiți articolul integral aici.

Din ce în ce mai mulți oameni astăzi conștientizează necesitatea unui purificator aer sau senzor calitate aer, însă importantă este eficiența acestora. Am descoperit recent un producător ce folosește o tehnologie inovatoare, foarte eficientă în eliminarea poluanților și o descriu mai jos în câteva cuvinte.

Tehnologia MESP de la AirQuality, tehnologie de purificare ce funcționează cu filtre micro-electrostatice de sterilizare a aerului pentru uz rezidențial și comercial. Este o tehnologie de nouă generație, aparatele dominând top 10 purificatoare de aer, dovedită ca o soluție credibilă pentru a ucide virușii sau bacteriile cu eficiență ridicată, și pentru a elimina puternic PM2.5, polenul, alergenul și alți poluanți particulari.

Cele mai relevante produsele AirQuality, sunt purificatoarele pentru sisteme centralizate de aer condiționat, care funcționează cu ventilo-convectoarele AC (seria FFC) și unitățile de tratare a aerului (seria FAH) acestea sunt ecologice, deoarece nu trebuie să înlocuiască filtrele, se spală și pot fi refolosite. Aceste produse sunt utilizate pe scară largă într-o varietate de proiecte de inginerie pentru clădiri rezidențiale, clădiri de birouri, hoteluri, spitale, școli și facilități municipale, și aduc economii semnificative datorită eliminării schimbul periodic al filtrelor, și generează economii la energia electrică datorită rezistenței scăzute pe care o opune la trecerea aerului prin sistem (doar 10 Pa), comparativ cu filtrele tradiționale.

Respiră adânc! Avem soluții pentru aerul respirat în casele noastre.

Dacă ești încă cu mine😊, îți mulțumesc pentru atenție, și voi reveni în curând cu idei despre ceea ce poți face în a-ți transforma casa sau biroul într-o oază de relaxare, lipsită de poluanți.

Sursa foto: Pinterest

Lasă un comentariu