Preia controlul asupra calității aerului din casa ta

Salut,

Așa cum ți-am promis data trecută, revin cu sfaturi despre cum sa controlezi calitatea aerului din casa ta.

Dacă deja ai achiziționat un senzor calitate aer, si daca mai este si inteligent precum cele de la Kaiterra, nimic mai simplu, interconectezi senzorul tău de monitorizare a calității aerului la sistemul de ventilație, sau un purificator ori umidificator de aer si uiți de toate grijile, monitorul se asigura ca aerul din casa ta este in parametri optimi.

Kaiterra a scos pe piață 3 tipuri de monitoare ce măsoară poluanții din încăperi, fiecare având cate o specificație diferita

  1. Kaiterra Laser Egg – măsoară microparticulele in suspensie (PM), temperatura, umiditatea si prognoza meteo
  2. Kaiterra Laser Egg + Chemical – măsoară compușii volatili organici (TVOC), microparticulele in suspensie (PM), temperatura, umiditatea si prognoza meteo
  3. Kaiterra Laser Egg + CO2 – măsoară dioxidul de carbon (CO2), microparticulele in suspensie (PM), temperatura, umiditatea si prognoza meteo

Dacă însă monitorul pe care l-ai achiziționat nu este unul inteligent, ci își face doar bine treaba ținându-te tot timpul la curent cu nivelul calității aerului din casă, în momentul in care observi că nivelul poluanților precum gazele de tip compuși volatili organici, formaldehide, sau dioxid de carbon cresc peste limitele maxime, aerisește camera imediat, astfel încât sa nu te expui nici tu si nici pe membrii familiei tale la aceste gaze poluante.

Evident deschizând ferestrele să aerisești, dai afara gazele însă inviți smogul (microparticulele PM) în încăpere.

Pentru a rezolva problema acestor poluanți, poți foarte simplu sa folosești un purificator de aer cu filtru hepa sau de carbon activ.

Însă daca vrei ca pe lângă filtrarea aerului din încăpere sa îl si îmbogățești cu ioni negativi, astfel creând in casa ta condițiile aerului pur de la munte, ai la dispoziție purificatoarele Teqoya, purificatoare ce au capacitatea sa neutralizeze toate microparticulele in suspensie (PM) cu dimensiunea de pana la 0.2 μm, eliberează 3 miliarde de ioni negativi pe secundă ceea ce reprezintă aproximativ 450.000 de ioni negativi / cm3 la un metru distanta de purificator. Nu este un alt purificator in lume capabil de astfel de performate.

Daca ești fumător si din când in când mai fumezi incasa cate o țigara, cu siguranța Purificatoare de aer, Teqoya, te vor ajuta sa scapi mai repede de fumul din încăpere sau mirosul rămas in urma.

Concluzie

Așa cum spuneam și in articolul precedent, calitatea aerului dintr-o casă reprezintă un subiect delicat, ce nu este întotdeauna bine înțeles. Fiecare casă are parte de propriile-i provocări, atunci când vine vorba despre calitatea aerului interior, care depind de locație, tipul și originea materialelor, dar mai ales de ceea ce se întâmplă în interiorul casei. Nu contează ce fel de monitor îți cumperi, sau tipul de purificator, important este sa conștientizezi nevoia de aer de buna calitate si sa faci pașii necesari in direcția controlului calității acestuia, cel puțin la tine in casa.

Dacă ești încă cu mine😊, îți mulțumesc pentru atenție, și voi reveni în curând cu idei despre ceea ce poți face în a-ți transforma casa sau biroul într-o oază de relaxare lipsită de poluanți.

Lasă un comentariu

%d blogeri au apreciat: